JUSTITIA da semne proaste pentru regimul Basescu!


Traian in emisiune electorala la Dan

 

LaDan

Retinerea de catre Parchet a otv-istului Dan Diaconescu si a paranormalului Parv este interpretata de unii analisti ca o noua manevra a lui Traian Basescu de a distrage atentia de la problema principala care framanta opinia publica: masurile de austeritate.

Eu cred ca e mai rau. Nu pentru Tara…ci pentru Traian Basescu.

In Parchet exista profesionisti care au curajul sa aplice LEGEA si nu se tem nici de Basescu. Nu fac pe ei de frica si iau masurile legale, chiar daca faptuitorii sunt persoane din anturajul lui Basescu sau personaje care la adapostul propagandei probasesciene din campania electorala isi permit sa comita si infractiuni.

As zice ca recentele masuri de austeritate care au afectat si veniturile magistratilor vor crea o vadita aversiune a acestora fata de tot ce este legat de Traian Basescu si PDL.

Paranormalul Parv de la OTV a fost si el cuprins de flama violeta a Aliodorului lui Basescu si prostimea telenovista care frecventeaza DDD a fost „miscata” subliminal sa voteze cu Basescu. O s-o vedeti protestand ca a fost lasata fara circ. N-a iesit de sub vraja violeta.

Justitiari in sens politic  se pot gasi si printre magistrati!

Daca nu sunt suficienti justitiari exista oportunisti care, inca de pe acum, isi pregatesc cariera pentru epoca postportocalie.

Pazea videni, berceni, udreni si chiar ” nasi” B1-tevisti!

4 răspunsuri to “JUSTITIA da semne proaste pentru regimul Basescu!”

  1. plano10 Says:

    SENZATIONAL!
    Dupa procurori… iata ca nici magistratii nu glumesc! Unul dintre protagonistii propagandei basesciene, Dan Diaconescu, este arestat preventiv.

  2. Subventii la intretinere doar pentru saraci « Hai ca se poate! Says:

    […] Potrivit calculelor efectuate pe aceste date, pentru un apartament mediu din Bucuresti (2,5 camere), intretinerea medie lunara (apa calda si incalzire) se va mari cu 72%. […]

  3. Presa vulnerabilitate si risc pentru siguranta nationala? « Hai ca se poate! Says:

    […] USCA, Ioan Sorin, Lilick, Marcus, Mihnea, Mircea, NATASA, Nea Costache, Nedumeritul, Octav, ORFIV, Plano 10, Pro Atitudine, Razvan, Rusu Gigi,  Toni, Simona Ionescu, Starea Natiunii, Supravietuitor, Victor, […]

  4. Ghita Bizonu' Says:

    Crezi ca alora din DNA le da mansa sa se sucare? Io nu crez! Ca oricand se pot relua notitele lu Fenechiu si sa li se zica : baieti n-ati facut nica ! Inapoi la munca de gios !!
    SI mai am niste dubii de modul in care aplica astia legea.
    Iar ptr epoca post oportunistii au pus niste file la pastrare .. In cateva zile apar cu ele frumos indosariate la boul Voda : sefu pe alese ? pe care vrei sa-l belesti ?!

Lasă un comentariu