Basescu ii va trage o „emotiune de cenzura” lu` Boc!


 

Si v-am spus sa nu va mai luati dupa mine.. cand am chef, mai boccatelusilor! Mhi.. hi.. mhi!

 Se aude ca, speriat de ractia populatiei, dar si de comentariile malitioase din presa internationala, care si ea a relatat ca povara crizei din Romania, rezultat al coruptiei si incompetentei guvernantilor, este aruncata pe umerii pensionarilor si bugetarilor, Basescu va incerca sa repare situatia  si sa-i ceara celui care, cu iresponsabilitate, i-a sugerat sa-si asume raspunderea in Parlament, sa modifice legea la capitolul reducerea pensiilor cu 15%.

Ce ar fi urmat daca se mergea pana la cap cu taierea pensiilor mici… chiar era o situatie de SECURITATE  NATIONALA, reglementata de art. 53 din Constitutie!

Va ramane 10%, va ramane 5%, nu va mai taia nimic, D-zeu stie ! Important este ca prostimea sa constate ca Base s-a trezit din betie si nu-i mai falfaie lampile!

13 răspunsuri to “Basescu ii va trage o „emotiune de cenzura” lu` Boc!”

 1. CUM II DESTEPTAM PE PROSTI « Hai ca se poate! Says:

  […] on TE ROG SA MA IERTI TEO TRANDAF…Comentarii la Facere… on LISTA RUSINIIBasescu ii va trage … on LISTA RUSINIImiroslav-bz on De unde fac rost de niste oua…Motiunea a fost […]

 2. Cred ca ar trebui sa incepem sa ne numaram mortii « Hai ca se poate! Says:

  […] Mirela Pete, Motanul Filozof, Mugurel Surupaceanu, Natasa, Nea Costache, Nedumeritul, Octav, Orfiv, Plano 10, Pro Atitudine, Razvan, Rusu Gigi, Sifilica, Simona Ionescu, Societate, Starea Natiunii, […]

 3. Dioramă – Sânge balcanic (95) poem « Cosmin Stefanescu's Blog Says:

  […] Matei; George Valah; Ghilotina;  Kinr; Lilick; Simona Ionescu;Octav; Plano 10; Pro Atitudine; Lucia Verona; Marcus; Matilda; Mihnea; Mircea Rusnac; Mirela Pete; Motanul […]

 4. Cat tupeu are Videanu « Hai ca se poate! Says:

  […] Atentie mare Videne…. Dumnezeu nu bate cu parul! […]

 5. incertitudini Says:

  Negru-n cerul gurii…

 6. Sibilla Says:

  Deciziile politice ale Băsescului sunt la acest moment mai presus de Lege, de Constituţia României pe care de altfel a terfelit-o în ultimul hal!!
  Opoziţia, NU are voie să slăbească vigilenţa, să lase tonul moale, să-şi permită un lux ireparabil la o adică, acela de-a pleca-n concedii, vacanţe!! E important să NU ne simţim abandonaţi şi-ai nimănui! Băsescu şi clica de pedelachei ne-au condamnat la foamete… care va fi rata mortalităţii în lunile ce urmează … ?? E timpul FAPTELOR!!
  Iulie, august, septembrie, octombrie… luni de zile în care avem nevoie de pâine, medicaţie, bani pentru plata facturilor… Luni de zile în care, noi, noi cei mulţi NU ne permitem concedii! Noi, ai cui suntem în aceste luni ???!!
  Ni se spune că * acum nu e momentul potrivit * pentru dărâmarea Guvernului Băsescu-Boc. Nu e momentul potrivit pentru partidele de opoziţie ( imagine, direcţie de acţiune, eventuala preluare a puterii… ), CORECT, aşa este, căci VAI ( !!! ) de oricine ar urma la putere după aceşti hoţi , ordinari !! Daaar… cu noi, muritorii de rând, cum rămâne în perioada imediat următoare ??
  Până la toamnă… câţi din noi vor mai rezista , care va fi nr. sinuciderilor, al bătrânilor ce vor muri din lipsa mijloacelor de subzistenţă, dar al copilaşilor suferinzi de leucemie, dar al văduvelor, orfanilor, dar… ?? Care va fi nr. celor ce se vor resemna, obosiţi deja şi cu poveri prea grele pe spinările încovoiate … E RISCANT să se piardă timp în lupta cu şobolănimea de la putere! Cei ce-şi asumă acest RISC poate că au cele necesare unui trai decent, asigurate, costul unui posibil eşec ce s-ar datora amânării de acum îl plătesc cei mulţi, populaţia!!
  Ce păzeşte Opoziţia, de ce anunţă că abia la toamnă se depune Moţiune şi apoi Alegeri Anticipate, chiar să nu fie-n stare să se coaguleze şi să ia prin surprindere gaşca infractorilor de la putere?? * Clasa politică * a dezamăgit! Întreaga * clasă politică *! Şi NU e bine!
  Noi NU suntem urmaşii lui Traian ! Suntem DACI LIBERI ! Jos Dictatura ! Lupii urlă, şi urlătura lupilor anunţă vremuri de restrişte, anunţă vremuri ŞI mai grele…
  Traian Băsescu NU e preşedintele românilor ! Traian Băsescu e Naşul Famigliei la putere !
  Deşteaptă-te române! TREBUIE SĂ NE RIDICĂM !! În genunchi, NU vom reuşi! NU vă lăsaţi amăgiţi, urmează biruri ŞI mai grele !!
  http://sfinx777.wordpress.com/2010/06/21/basescule-urlatura-lupilor-e-inceputul-sfarsitului-tau-curand/

  Băsescule, urlătura Lupilor e începutul sfârşitului tău! Curând…

 7. Diversiunea Dan Diaconescu « Hai ca se poate! Says:

  […] Georgescu, Mircea Rusnac, Natasa, Motanul Filozof, Nea Costache , Nedumeritul, Octav Pelin, Orfiv, Plano 10, PRO ATITUDINE, Razvan, Rusu Gigi, Sibilla, Sifilica, Societate, SIMONA IONESCU, STAREA NATIUNII, […]

 8. fanu Says:

  http://fanu.wordpress.com/2010/06/22/natiunea-romana-adusa-din-nou-in-robie/

 9. dirijer Says:

  Cred totusi ca Basescu asta merita totusi un premiu….De ce?
  Daca esti beat crita si conduci o bicicleta, dai cu dintii de asfalt…
  Daca esti beat si conduci o masina, faci accident rutier….
  Daca esti beat si pilotezi un avion , cazi rapid…
  DACA ESTI BEAT SI CONDUCI O TARA IAR TIMP DE 3 MANDATE ESTI REALES, E CLAR….MERITI UN PREMIU! :)))
  http://bullshitromania.wordpress.com/2010/09/12/traim-sau/

  • plano10 Says:

   N-are ce sa i se intample!
   Adevarul este ca nu prea conduce tara ci o lasa in bataia tuturor ….vanturilor. Il cheama Base, nu?

  • T_REX Says:

   NU domnule –premiul pentru tembelism- cu una doua trei stele trebuie acordat narodului de popor care l-a votat. o sa-mi spui ca oricum nu conteaza votul-oare ? pasivitatea de a sta si a vedea cum un inculpat se catara in varful statului-cum se numeste? eu daca aveam dosar penal pe rol- nu asi fi putut sa dau examen pt permis auto

 10. dirijer Says:

  Hmmm..Perfect de acord…Dar problema e ca vantul ne bate tot pe noi, nu pe el

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: