Orban bantuit de stafia lui Ceausescu


Programul politic al liberalului Ludovic Orban: „daca voi fi ales nu voi organiza congrese in Casa Poporului. E bantuita de stafii” 🙂

 Ludovic nu se teme de flacara violet, dar e bantuit de stafia lui Ceausescu. De cand?

Se zice ca,  pe la inceputul anilor 70, Ceausescu a facut o vizita la Brasov. In tribuna din centrul orasului, de unde Ceausescu isi rostea discursul,  asa cum era obiceiul, un grup de pionieri urca sa-i dea flori tovarasului. Toti copiii au respectat instructajul tovarasei invatatoare si, in grup, l-au inconjurat pe Secretarul General. Cu zambete largi si inocente i-au umplut bratele cu flori.  Si lui si tovarasei Elena. Numai unul dintre pionieri a ramas pe loc . Parea ca nu indrazneste sa se apropie de  seful partidului. Ceausescu l-a observat  si l-a indemnat sa se apropie.

-Tu nu vrei sa-mi dai flori, baietasule?

-Ba daaaa, dar vreau sa fiu singur, nu impreuna cu toti copiii….tovaaaarasuuul secretaaar generaaal! 

-Bravo copile, imi placi, zise zambind Elena Ceausescu.

-Ia spune-mi mie,  romanasule, cum te cheama? continua Nicolae Ceausescu sa prelungeasca momentul.

-Ludowik Orban, tovarase Secretar General!

13 răspunsuri to “Orban bantuit de stafia lui Ceausescu”

  1. theodora0303 Says:

    Raspuns gresit. Trebuia sa spuna Crin Antonescu. 🙂

  2. Ovidiu Says:

    Ce conteaza, planul lui Ponta nu s-a indeplinit, el parca asa zicea ca si in PNL se va intampla ca-n PSD.

  3. Aliosa Says:

    Dacă L.Orban se ducea sâmbătă pe la miezul noptii cu-n buchet de crini portocalii la Băsescu prin filiera UDMR- PDL poate il lovea si pe C.Antonescu flacăra violet cum l-a lovit si pe M.G.

  4. Aliosa Says:

    E in firea lucrurilor ca in urma confruntării dintre doi unul să câstige iar celălalt să piardă. Niciodată insă invinsul nu va mai fi la fel ca inainte . Trauma infrângerii il va mistui continuu si gândul lui va fi mereu la revansă. In politică lucrurile stau complet diferit tocmai pentru faptul că politica este parsivă si se duce prin toate mijloacele iar invinsul abia asteaptă ca invingătorul să calce strâmb ca să-i ia locul . Da,Ludovic rămâne in PNL dar cu mari sechele psihice ca să te copiez pe tine.

  5. Ovidiu Says:

    Plano10,
    de la inceput m-am prins.

    In orice caz a inceput sa ma plictiseasca politica in general.

  6. Ovidiu Says:

    Ekstra Bladet.dk: „Bucureşti – oraşul unde „nici păduchii nu supravieţuiesc. România este Cenuşăreasa Europei”

    „România este Cenuşăreasa Europei, dar o Cenuşăreasă leneşă şi psihopată, căreia nu-i place curăţenia, se zbate la limita sărăciei, dar se îmbulzeşte în mallurile care se construiesc pe bandă rulantă, îi place să jefuiască, să violeze, să ucidă… Puţinele ştiri pozitive despre români, cum ar fi cele despre regizorii din noul val, care au cucerit cam toate marile trofee europene sau cele despre oameni adevăraţi, care şi-au riscat chiar vieţile, pentru a-şi ajuta semenii, nu răzbat prin torentul de ştiri negative şi nu atrag vreun “prinţ salvator”.

  7. plano10 Says:

    @Ovidiu
    Cu exceptia generalizarii, eu nu m-as simti lezat de reactia danezilor. De ce ne suparam cand altii ne pun oglinda in fata?
    La noi, in Romania, se face apologia incalcarii legii. Criminalul Clita a fost facut erou de Societatea Civila si de presa din Romania, pentru a mai da un bobarnac anticomunist regimului Ceausescu.

  8. Ovidiu Says:

    Plano10,
    vezi ca Roxana Iordache, ti-a raspuns la mine pe blog.

  9. Ovidiu Says:

    Ai dreptate Plano10, voi dezvolta acest subiect!
    Dar raspunde-i Roxanei.

Lasă un comentariu