-HotNews portal de stiri al DNA? S-AU DAT DE GOL


Daniel prea-plecatu`

Corp delict

ACEASTA  fila NUMEROTATA, PROBA DE AUTENTICITATE,  N-A FOST NICIODATA INTR-UN DOSAR SIGILAT CU SFOARA. E TRANSMISA ELECTRONIC, NU FOTOCOPIATA

Tapalaga

Update:

Priviti cum sunt sigilate dosarele ajunse la Senat.

Cine avea interesul sa faca publice actele de urmarire penala in cazul Catalin Voicu inainte ca procedurile sa devina publice?

Nu discutam aici vinovatia sau nevinovatia invinuitului ci respectarea procedurilor intr-un stat  care se pretinde a fi de drept.

Bineinteles ca interesul de a face telejustitie in cazul Voicu apartine celor care instrumenteaza juridic cauza. Lor si celor care i-au numit politic in fruntea DNA.

Era nevoie sa se puna o sustinuta presiune mediatica si, implicit, a opiniei publice  asupra senatorilor, indiferent de hotararea care se va lua in plenul Senatului.

Interesul politic al dezvaluirilor este cel de a acoperi valul de nemultumiri sociale ce tinde sa se extinda intr-o directie nedorita de regimul Basescu-Boc.

Colajul de extrase semnificative din inregistrarile convorbirilor telefonice si ambientale, corelat cu citate din referatul DNA, indica preexistenta lui, in format electronic, inainte de desigilarea pachetului cu dosare la Senat.

Era imposibil sa realizeze cineva la Senat acea corelare, in cateva ore de la momentul deschiderii pachetelor sosite de la Ministerul Justitiei, si sa le mai si transmita vigilentului Tapalaga… la HotNews.

Este evident ca fila publicata de HotNews, pentru a demonstra autenticitatea dezvaluirilor, nu provine prin fotocopiere dintr-un dosar sigilat cu sfoara. S-ar vedea umbre, s-ar vedea curburi ale filei, s-ar vedea gaurile de indosariere.

Si… daca, prin absurd, ar fi adevarat, cat a platit HotNews celui din interiorul Senatului care a vandut informatii confidentiale?

Asta nu este tot coruptie? Coruptie care, in plus, pune in pericol buna functionare a unei institutii fundamentale a statului.

DNA ar deveni credibil si ar spulbera banuielile asupra sa… ca intentioneaza sa manipuleze opinia publica, daca s-ar autosesiza pentru a descoperi cine din interiorul Senatului si-a permis sa transmita documente nedestinate publicitatii.

Credeti ca o va face? Eu zic ca nu…

UPDATE

Publicarea stenogramelor, in forma in care au aparut pe HotNews, demonstraza ca ,  PARCHTUL GENERAL  si DNA nu mai dispun de specialisti in cercetarea criminalistica,  dar nici presa si nici partidele, cu exceptia PDL, nu dispun de juristi cu pregatire in domeniu pentru a da de pamant cu cei care nu au nici habar cum sa-si disimuleze intentiile de manipulare.

Nu e de mirare ca specialistii lui Basescu fac ce vor in tara asta, inclusiv sa fure pe fata  in alegeri, fara ca opozitia sa poata demonstra, desi urme ramase sunt garla.

5 răspunsuri to “-HotNews portal de stiri al DNA? S-AU DAT DE GOL”

 1. Statistici in Romania anului 2010 « Hai ca se poate! Says:

  […] dintre politicienii romani nu cumpara produse vestimentare autohtone si prefera marcile straine , spune presedintele Patronatului din Industria Usoara, doamna Maria […]

 2. Roxana Iordache Says:

  Degeaba te superi pe mine când zic ce zic. Ce scrii tu aici nu face decât să confirme ceea ce uneori negi pe blogul meu. Să ai un sfârşit de săptămână bun! 🙂

  • plano10 Says:

   @Roxana
   Cand le zici bine… asa pe gustul meu, nu zic nimic . Laudele le primesti in lipsa sau in somn 🙂
   Nu e normal sa mai avem si perceptii diferite?

 3. Ovidiu Says:

  stau si ma intreb de ce ponta l-a suspendat pe Catalin Voicu???

  • plano10 Says:

   @Ovidiu
   Presiunea mediatica e mare. Pe acest lucru au mizat si cei care au hatarat sa-l faca mare pe Tapalaga de la HotNews.
   Nu mai e nevoie de judecare sau condamnare. Omul e terminat politic si a fost scos si din reteaua politico-mafiota.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: