Actorul Basescu la cateva ore dupa moartea mamei sale.


Traian Băsescu a râs copios în compania preşedintelui francez şi a cancelarului german la puţin timp după ce a aflat de moartea mamei sale. „Obligaţii de stat“, explică preşedintele. Mai multe fotografii Reuters l-au surprins pe şeful statului român glumind cu Angela Merkel şi cu Nicolas Sarkozy la două ore după ce aflase de moartea Elenei Băsescu.

 

 


17.06 – Momentul fotografiilor. Ora la care Băsescu a fost surprins râzând în hohote împreună cu cancelarul german, Angela Merkel, dar şi cu preşedintele francez, Nicolas Sarkozy, este confirmată atât de programul oficial al summitului, cât şi de fotograful Reuters, Yves Herman. Potrivit programului afişat pe site-ul reuniunii, oficialii au fost chemaţi pentru „fotografia de familie” la 16.05, ora Belgiei (adică 17.05 ora României).

Yves Herman, autorul fotografiilor, a confirmat şi el, pentru „Adevărul”, momentul fotografierii: „Poza a fost făcută la ora 16 şi câteva minute (ora Belgiei – n.r.), la începutul sesiunii foto oficiale”. El spune că „preşedintele vostru este un tip amuzant, care glumeşte mereu” şi recunoaşte că la acel moment şeful statului a râs în hohote. „Ce subiect! Poate râdea pe motiv nervos, dar nu cred. Este un subiect sensibil” – a comentat jurnalistul după ce a aflat motivul pentru care i-am solicitat aceste detalii.


Explicaţia preşedintelui

Contactat de „Adevărul”, Traian Băsescu a transmis, prin purtătorul de cuvânt, că nu poate devoala motivul pentru care cei trei au râs, dar a oferit următoarea declaraţie oficială: „Obligaţia unui şef de stat este aceea de a nu face vizibile problemele de natură personală, mai ales într-un asemenea context protocolar, cu o semnificaţie politică aparte pentru naţiunile reprezentate la Summitul ASEM de la Bruxelles”.

Ziarul Adevarul

7 răspunsuri to “Actorul Basescu la cateva ore dupa moartea mamei sale.”

  1. PKM Says:

    Fără mamă, fără tată…Ăsta este B, o persoană fără caracter…un tâlhar şi-un mincinos!

  2. plano10 Says:

    Expresia inseamna exigenta in toate situatiile. Ce de mame si cati tati are Base in PDL….?!

  3. 10/10/2010 – Revolta Ciuruitilor « Hai ca se poate! Says:

    […] Basarica, Dispecer Blogosfera, Elisa, Gebelezis, HAI CA SE POATE!, Vania, Ioan Sorin Usca, Marcus, Plano 10, Natasa, Orfiv, Supravietuitor, Transildania, World of Solitaire, Starea Natiunii, Ziarul lui […]

  4. ELENA Says:

    Poate ca voi parea cinica, dar, chiara asa de-ar fi situatia, eu nu l-as condamna.

  5. Site-ul SSPR a fost spart de hackeri « Hai ca se poate! Says:

    […] Basarica, Dispecer Blogosfera, Elisa, Gebelezis, HAI CA SE POATE!, Vania, Ioan Sorin Usca, Marcus, Plano 10, Natasa, Orfiv, Supravietuitor, World of Solitaire, Starea Natiunii, Ziarul lui Ipu,  Razvan, […]

  6. Aliosa Says:

    @ plano10 ,
    In mintea lui permanent aburită o fi circulat sintagma : „ morții cu morții, vii cu vii ” ! Altfel nu se explică inconstienta de care a dat dovadă . De la un asemenea individ insă, te poti astepta la orice !

Lasă un comentariu