Impotenta OPOZITIEI in a demonstra furtul de voturi.


Roberta, Cotoi si Baconski, cei trei mari mistificatori de voturi.

 

 

A trecut un an de la marele furt national in alegerile prezidentiale… cand numaratoarea oficiala a contrazis rezultatele a doua exit-poll-uri. A fost evident ca la Paris si in alte cateva zeci de sectii de votare din strainatate au votat mii de alegatori fictivi. Documentele se afla la Autoritatea Electorala Permanenta care intarzie sa-si exercite atributiunile. Era greu sa se acopere falsurile atata timp cat votantul trebuia sa scrie si sa semneze cererea tip solicitata de legea electorala si, in plus, mai trebuia sa mai si semneze pe lista speciala. Cate sute, daca nu mii, de semnaturi false sunt pe listele de la Paris sau de la celelalte din strainatate…unde, de fapt, Base ar fi castigat alegerile?

Cu toate acestea… juristii opozitiei au incetat sa mai faca presiuni asupra Biroului Electoral Central si asupra Autoritatii Electorale Permanente ca sa finalizeze cercetarile in vederea sesizarii organelor de urmarire penala. Cate cazuri ar trebui dovedite pentru ca acei nemernici care au organizat  masluirea voturile la Paris sa fie trimisi in judecata?

Puterea profita de slabiciunea opozitiei si a institutiilor statului democrat. A inceput sa fure si voturile in Parlament.

Sa ne mai miram ca portocaliii castiga in draci alegerile locale?

Daca nu vor fi sanctionate furturile de voturi de anul trecut sa nu mai mire pe nimeni ca ei, portocaliii, le vor castiga si pe cele urmatoare.

 

20 răspunsuri to “Impotenta OPOZITIEI in a demonstra furtul de voturi.”

 1. antiignorantu Says:

  fascistii astia nu se mai satura ….. http://www.realitatea.net/sute-de-mii-de-romani-nu-au-caldura-in-case_757588.html Comandantii de garnizoana din ARMATA trebuie sa conduca orasele impreuna cu primarii sau fara ei daca este cazul ptr. a se evita cheltuieli pe constructii in 2010 , 2011 care nu-si au rostul – prioritatea maxima trebuie sa fie fondurile ptr. spitale , incalzirea locuintelor celor cu venituri mici si investitiile in agricultura nu in BORDURI si Sali de sport ETC. !!! Exista in tara asta sute de tineri care ar putea conduce orase si judete mai bine decat actualii primari pusi pe JAF si Afaceri care maresc cauzele Genocidului in ROMANIA !!!

 2. Augustin Says:

  Am spus-o de zeci de ori: o frauda nepedepsita atrage o frauda de acelasi tip, dar mult mai mare, mult mai fatisa. Inainte de principii, inainte de programe destepte, de strategii economice pe urmatorii zespe ani, opozitia trebuie sa ne spuna ce masuri a luat pentru ca viitoarele alegeri sa nu mai fie furate.
  DO THE FIRST THINGS FIRST!
  Altfel, opozitia va face in continuare programe minunate si guverne in penumbra, iar puterea va continua sa numere, cum stie ea, voturi.
  Iar noi vom cauta curse, lowcost, spre Congo!

  • plano10 Says:

   @Augustin
   Uneori, cred ca OPOZITIA se complace intr-o asemenea situatie de perpetua frauda la democratie… practicata din 2004 incoace. Ca e greu de presupus ca juristii lor sunt incompetenti.
   Erau cateva mii de dosare cu fraude la alegerile europarlamentare. A mai auzit cineva ce solutii s-au dat in ele?
   Comisiile juridice din cele 2 camere… pur si simplu… dorm pe ele.

   • ELENA Says:

    @plano10
    comisiile juridice din cele 2 camere nu sunt formate numai din reprezentanti ai opozitiei.
    Tu ce ai face intr-un astfel de haos legislativ, daca, intamplator, ai fi jurist al opozitiei?

   • plano10 Says:

    Printre altele, AEP are urmatoarea obligatie, conform Legii si Regulamentului de functionare, aprobate de Parlament:

    – Prezintă Parlamentului, în maximum 3 luni de la încheierea alegerilor pentru Camera Deputaţilor şi Senat, pentru preşedintele României şi pentru autorităţile administraţiei publice locale sau a unui referendum naţional, un raport asupra organizării şi desfăşurării alegerilor, respectiv a referendumului, cuprinzând referiri la participarea la scrutin, modul de desfăşurare a acestuia, abaterile şi neajunsurile, inclusiv de ordin legislativ, constatate şi rezultatul consultării. Raportul se dă publicităţii sub forma unei Cărţi Albe;

    Toate atributiunile aici:

    http://www.roaep.ro/ro/section.php?id=1&l2=15

    Daca a depus acel raport….cum au reactionat parlamentarii opozitiei? Ca nu ne asteptam sa carcoteasca portocaliii!

 3. Opozitia nu participa la consultarile de la Cotroceni – Basescu crede ca poate sa substituie opozitia in discutiile cu alianta de guvernamant? « Hai ca se poate! Says:

  […] Usca, Caius, Basarica,  Elisa, Gebelezis, HAI CA SE POATE!, Vania, Ioan Sorin Usca, Marcus, Plano 10, Natasa, Orfiv, Supravietuitor, World of Solitaire, Starea Natiunii, Ziarul lui Ipu,  Razvan, […]

 4. Rromania tiganeasca Says:

  Care opozitie?!?
  Cocalarul obsedat de viteza ponta, subordonatul tiganului vanghelie?
  Guristul fatalau cu realizari zero si prezenta asemenea antonescu-mireille mathieu?
  Astia sa fie speranta neamului?
  Care neam?
  Neamul rromanesc de cocalari, obsedati sexual si fanatici religiosi, toti niste nespalati imputiti, care l-au votat pe allcolistul suprem basescu si pe prima tiganca a tarii udrea?

 5. antiignorantu Says:

  Tinerii cu Internet care vor o Romanie NOUA
  Nu va mai lasati viitorul in mainile Parlamentarilor care sant departe de Problemele si Nevoile voastre – cereti pe toate retelele de Socializare pe care aveti conturi , desfiintarea parlamentului care de fapt trage de timp si joaca mult teatru , foarte putini oameni de acolo sant cu adevarat patrioti si ar putea sa va ajute si din afara parlamentului , gasesc ei metode , patriotii intotdeauna lupta din orice loc si structura ! Presedintele si seful guvernului sant prinsi in capcanele parlamentului care mai si consuma sume enorme de la buget !!! Trebuie sa iesiti din Stransorile Hipnozei si Dresajului Politic , Faceti aceste cereri si veti vedea cum stiu sa lupte patriotii din Romania , asta daca mai doriti sa aveti un viitor Luminos in ROMANIA !!! Succes ptr. cei care INTELEG si LUPTA !!!

  • plano10 Says:

   Esti in eroare totala @antiignorantu!
   Prostia asta cum ca maretul basescu si incompetentul sau guvern Boc nu pot sa lucreze din cauza Parlamentului am tot auzit-o de cativa ani ! Mare nenorocire este ca mai sunt romani, ca tine, care cred in ea.
   Fara Parlament nu este democratie, d-le ignorant!

 6. T_REX Says:

  @antiignorantu
  baiatul tati-o democratie fara parlament ,care va sa zica nu exista. daca te gandesti la altceva ,gandesti prost

 7. Nu stiu daca SRI e la remorca lui Basescu sau Basescu e creatia SRI spune Sorin Ovidiu Vintu « Hai ca se poate! Says:

  […] Usca, Caius, Basarica,  Elisa, Gebelezis, HAI CA SE POATE!, Vania, Ioan Sorin Usca, Marcus, Plano 10, Natasa, Orfiv, Supravietuitor, World of Solitaire, Starea Natiunii, Ziarul lui Ipu,  Razvan, […]

 8. mumu12345 Says:

  Comentarii interzise pe blogul lui Năstase:

  „mumu12345 spune: Comentariul tău e în așteptare.
  octombrie 11, 2010 la 5:00 pm

  Când eşti proprietarul unei moşii şi al unui întins teren intravilan, numai bun pentru înălţarea unui conac, aflate într-un sat situat în apropierea confluenţei Jiului cu Dunărea, în care peste 400 de locuitori sunt ţigani cărămidari, mulţi dintre ei locuind în bordeie de ev mediu, este de bon ton să cauţi în rândul elitei româneştii membrii ai ei având în arborele genealogig înaintaşi provenind din etnia ţigănească.
  Precauţia este întotdeauna bine venită.
  Ostroveni
  Şi dacă este să fim realişti, cum ar putea accepta cineva care are avere, sub formă de teren arabil, terenuri intravilane, casă, dar şi capital sub formă de acţiuni în valoare ce câteva mii de euro, să i se pună impozit, fie el şi mic, pe avere şi capital, chiar şi când primeşte salariu (şi nu mic) să fie de stânga şi să-i susţină principiile.
  Să mai zică cineva că peldoaria şi sfaturile pe acest blog sunt pro bono, ci nu pro domo.”

 9. mumu12345 Says:

  Comentarii interzise pe blogul lui Năstase:
  „”mumu12345 spune: Comentariul tău e în așteptare.
  octombrie 12, 2010 la 9:05 am

  @Genericei Manuela

  Să ştiţi că fiecare comentariu care îmi va fi refuzat pe acest blog, va apărea pe cel puţin alte zece bloguri foarte frecventate, cu menţiunea “Comentariu refuzat la publicare pe blogul lui Năstase”, aşa cum s-a întâmplat cu comentariul refuzat în data de octombrie 8, 2010 la 4:13 pm http://nastase.wordpress.com/2010/10/06/o-promisiune-mai-veche-invitam-bloggerii-la-congresul-psd/#comment-108472
  Aşa se va întâmpla şi cu comentariul din data de octombrie 11, 2010 la 5:00 pm de pe acest fir şi cu oricare alt comentariu refuzat fără motiv.
  Până în prezent am folosit pentru publicare bloguri favorabile d-lui Năstase sau neutre. Începând cu acesta voi folosi şi bloguri ale adversarilor politici. Termen de aşteptare a apariţiei 12 octombrie ora 17.00.”

  • plano10 Says:

   @mumu
   Salut reintalnirea cu tine… dupa disparitia Forumului JN.
   Sa inteleg ca ma consideri adversar al lui Nastase? 🙂

   Schimba-ti si tu avatarul cand postezi pe bloguri serioase.
   Nu te intrebi daca nu cumva avatarul este motivul nepublicarii comentariilor tele?

   • mumu12345 Says:

    Domnule Walter, nu vă consider un adversar al d-lui Nastase, ci un om corect şi principial.
    Nici eu nu sunt un adversar al d-lui Năstase, dimpotrivă.
    Nu d-l Năstase opreşte comentariile mele, ci cârdăşia dintre Manuela cu unii comentatori de pe blogul respectiv.
    Identiconul meu n-are nicio relevanţă în privinţa admiterii comentariilor, ci doar conţinutul lor care face referire la anumite abuzuri de moderare şi de folosire a blogului în mod dezechilibrat.
    Dovadă stau comentariile mele admise cu acest identicon, când ele nu se referă la cele amintite, sau admiterea selectivă a unora dintr-un dialog cu Manuela, cu intenţia de a-mi discredita demersurile.

    Vă mulţumesc pentru înţelegere şi găzduire!

   • plano10 Says:

    @mumu
    Uite, de exemplu, si acest comentariu a fost retinut automat ca spam pe acest blog. A trebuit sa-l aprob eu. Asa o fi reglat si Blogul Nastase.
    Si totusi, nu gasesti si tu alt identicon mai negolanesc?

 10. mumu12345 Says:

  Comentarii interzise pe blogul lui Năstase:
  „”mumu12345 spune: Comentariul tău e în așteptare.
  octombrie 12, 2010 la 1:19 pm

  Acum eu ce să zic? Este şi asta tot o formă de manipulare, de nivel grădiniţă, dar tot manipulare se cheamă. Aprobarea după patru zile a textului http://nastase.wordpress.com/2010/10/06/o-promisiune-mai-veche-invitam-bloggerii-la-congresul-psd/#comment-108472 nu mai poate repara nimic. Deja de trei zile textul se lăfăie în toată slendoarea, sau urâţenia sa pe mai bine de zece bloguri intens citite de blogofili.
  Un gest de normalitate ar fi să permiteţi apariţia textului publicat de mine pe data de 12 octombrie ora 5.00 pm pe firul “Dezbaterea de la Strasbourg. Ce urmeaza?”. Nu înţeleg ce-l face nepublicabil. Nu conţine trivialităţi şi nu dezvăluie nimic din ceea ce nu ar fi cunoscut de către cvasitotalitatea vizitatorilor blogului din sursă directă. Credeţi că este mai interesant ca el să fie citit tot pe alte bloguri, dar cu menţiunea “refuzat la publicare” pe acest blog. Nu credeţi că ar spori interesul faţă de informaţiile din el? Fructul oprit este mult mai gustos decât cel care creşte în pomii din spaţiile publice.

  Să auzim şi de bine!”

 11. Aliosa Says:

  @ plano10,
  De-ar fi doar numai cei trei mistificatori de votri implicati in marea fraudare ar mai fi totusi o sperantă . Când mă gândesc insă că există o armată intreagă de mistificatori inregimentată in PDL, mă apucă groaza !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: