Vor fi din nou ce-au fost si chiar mai putin de 7%


IRONIC ro

De la acest scor in sondaje a plecat PD-ul  lui Basescu, prin 2003, in marea aventura de pacalit electoratul naiv al Romaniei, trecand mai intai pe sub umbrele protectoare a PNL-ului  in cacealmaua politica numita Alianta DA. A luat de la PSD, a luat de la PNL, a scos din sondaje PRM si cat  pe-aci sa treaca de 50% la alegerile parlamentare.

Geaba naivii i-au dat voturi lui Basescu daca nu i-au dat si minte ca  sa-si faca guverne cat de cat competente.

Pe mana lu` Boc, in numai doi ani, a reusit sa traga tara pe dreapta, in gard… dincolo de sant. Cantaretii civici si telectuali au cotit-o si ei. De la centru de Base nu prea stiu incotro s-o apuce: spre stanga pontista sau spre dreapta crinista

Un ultim sondaj intern al PSD da urmatoarele rezultate:

PSD=42%

PNL= 25%

PDL=16%

Daca vrea sa mai apuce locuri in Parlament pentru portocalii, Basescu trebuie sa se grabeasca sa faca alegeri anticipate in toamna. Pana in primavara PDL-istii se duc mai jos de pragul electoral.

Cu 43 %, potrivit sistemului de vot uninominal pe colegii si repartitiei proportionale de mandate pe judete, PSD poate castiga singur 50% din madatele de parlamentari.

UPDATE 29 07 2010

Nici Aliodor nu-i mai poate vraji pe alegatori.

Poza realizata de Sondajul INSOMAR, publicat azi, este o etapa in ceea ce spuneam in titlu, cu ceva vreme in urma, ca se va intampla cu partidul lui Basescu.

PSD=38,8%

PNL=21,1%

PDL=13,7%

Un răspuns to “Vor fi din nou ce-au fost si chiar mai putin de 7%”

  1. TARA MOARE DAR STOLOJAN TRAIESTE BINE « Hai ca se poate! Says:

    […] on IMPOZITUL MINIM SI-A ATINS EFE…Theodora on FLUIERATURI HUIDUIELI SI OFERT…Vor fi din nou ce-au… on FLUIERATURI HUIDUIELI SI OFERT…Inocentul – VI… on IMPOZITUL MINIM SI-A ATINS […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: