Tara arde si boc-ciii castiga alegeri…


 imagini-cu-boc-in-armata-era-mic-si-dolofan Romeo Radulescu (foto: Andrei Alex Moise)

Teo                  Boc-ciul      si                          Romeo

Se zice ca inainte de pierzanie D-zeu iti ia mai intai mintile.

De la un timp romanii par sa fi ramas fara minte. Arunca in nestire cu voturile spre cei care-i calauzesc spre pierzanie.

Daca nu arunca cu voturile spre portocalii… stau ca niste complici  acasa si le ofera  victoria, ca la fotbal, prin neprezentarea adversarului.

Asistam si la scoaterea la mezat a notorietatii pentru o cauza daunatoare democratiei.

-Economia la pamant

-Indatorare de miliarde

-Salariile se reduc

-Pensiile se micsoreaza 

-Tara, voios, portocaliu voteaza!

9 răspunsuri to “Tara arde si boc-ciii castiga alegeri…”

  1. olimpiu65 Says:

    pai cum sa nu castige bocii alegerile cand opozitia se umple de cacao??? prezenta la vot e scandaloasa in Bucuresti, iar amicii mei liberali au gasit explicatia: Piedone a facut blat! Doamne parca-s la vacanta mare: ezista o esplicatie!
    tu-le mamicutele lor de idioti!
    citeam un articol al primarului Oprescu in care il facea autist pe Cristi diaconescu. eu spun ca e finut. treisferturi din clasa politica e autista

    • plano10 Says:

      N-au nicio scuza nici liberalii lui Antonescu si nici social-democratii comodului Ponta.
      Ponta si Antonescu au devenit niste asistenti buimaci la caderea Romaniei intr-un regim autoritarist.

  2. alex.dumitrascu Says:

    De la scrutinul asta au lipsit 500 de „burice ale pamantului” persoane importante care au preferat sa se delecteze la domiciliu cu propriile emisii de gaze.
    Cati „dascali”, adica profesori beliti de salarii si cu care tot sterge pedeleul pe jos de vreo doi ani au stat acasa ca niste dobitoci ce sunt?
    Si cati din jigodiile astea didactice au stat acasa?
    Pai de la dobitocii astia imorali ni se trage.
    Tot ei au adus practic pedeleu la putere fiindca le-a promulgat chinocefalu legea si i-au votat ca chiorii in 2008 multumind din inima partidului.
    Pai la prezenta care a fost, Liliana Minca ar fi trebuit sa castice in colegiul 19 numai cu voturile ‘dascalilor”.

    • plano10 Says:

      Pentru ca electoratul , social-democrat si liberal, a facut noncombat la alegerile de ieri, si nu numai, ar trebui ca si PSD si PNL sa ia o pauza in Parlament si sa-i lase pe portocalii, pe tradatori si pe udemeristi sa dea orice lege le trece prin minte intru pedepsirea noastra a tuturor, portocalii, neportocalii si nesimtiti, numai sa se indure sa nu ne limiteze drepturile fundamentale.
      Poate asa se trezeste si cetateanu` turmentat!

  3. Marcus Says:

    Buchenwaldizarea Romaniei


    sa fiti iubiti
    marcus

  4. robert HORVATH Says:

    IN APARAREA MOGULULUI .
    ” Imoralitate după imoralitate la „Antenele“ lui Voiculescu ” scrie ziarul Curentul.
    Cineastul Robert Horvath este singura voce in apararea lui Dan Voiculescu atacand o grava problema a socitatii romanesti
    SECURISMUL.
    Securismul este unul dim bolile majore, sper curabile ale societatii romanesti. A devenit arma majora a luptei politice unde santajul, dosarele, atacurile directe sau nuantate, permeaza intregul discursul politc. Atat cat nu exista o discutie clarificatoare democratia romana este in pericoll disolutiei, Asa cum am spus in comentariul anterior atat cat nu se spune adevarul despre influenta extraordinara a securitatii in existenta societatii romanesti ne reintoarcem de unde am pornit.
    Marele adevar ascuns este urmatorul. Ceausescu a reusit sa introduca in masina criminala a securitatii, crema societatii si aproape toate valorile. Exceptile din pacate nu fac decat sa intareasca regula. Cartile lui Pacepa radiografiaza faptul ca Romania de sus pana jos, era condusa de securitate.
    Romania mai mult decat a fi fost o tara comunista a fost una condusa de securism. Asa cum Germana a fost la toate nivelele permeata de nazism Romania a fost tara securismului la nivel national. Avand de a face cu milione de membrii si turnatori ai aceste organizatii criminale nu ne ramane decat sa concentram atentia nu daca cineva a facut parte din securitate ci ce a facut in aceasta organizatie. Nu cred de exemplu ca o persoana lucrand in comertul exterior poate fi comparat de exemplu cu un secretar de partid judetean, care era peste securitate si hotara cine sa fie arestat sau eliberat. Fiind doi ani in ancheta securitatii va asigur ca nu am nicio simpatie pentru securisti ci dimpotriva ai urasc de moarte. Dar trebue sa fim realisti daca vrem sa schimbam lucrurile spre bine. Cineva mi-a reprosat faptul ca vorbesc
    si intretin relatii cu securistii . Raspunsul meu desi parea o gluma era al dracului de serios ” Daca nu vorbesc cu securisti risc sa raman izolat si sa vorbesc numai ci mine insasi. Dialogul da devina un monolog.”
    In aceste zile frica care nu a plecat niciodata din oasele romanului, se reintoarce in forta . In diaspora nimeni nu mai tipareste vreun articol de al meu, considerand ca sunt periculos. Paste noapte toti conationalii m-au parasit, prietenii de o viata din tara sau fost colegi de film sau televiziune refuza mesajele mele prin internet. Aici la New York un coleg de facultate refuza sa discute subiectul Basescu spunand ca suntem ” ascultati”. La Bucuresti principalele ziare au disparut peste iar partidele se cloneaza dupa modelul prezidential. Atrag atentia cu toata seriozitatea, caci uneori de la distanta lucrurile se vad mai bine. Convine sau nu, singura posibilitate de a vorbi liberi in viitor si singura oaza de speranta acum ramane…..mogulul.
    Deschideti http://devanewyork.blogspot.com/
    Robert Horvath Deva cineast New York http://www.devagallery.com/

  5. Gabriela Savitsky Says:

    Cât de pe-ni-bil!

    Să preferi un actor de entertainment!… Totuși, femeia ailaltă a condus ceva! Teo a condus invitații în platou; n-am nimic cu ea, dar votanții sunt telenoveliști inculți ca lemnele.
    De un penibil superlativ.

  6. O dimineață la Dinar « Gabriela Savitsky Says:

    […] Răspundem ping-urilor cu contraping-uri: Ioan Usca – Despre sensul vieții; Gabriela Shine – În plus; Mirela Pete – dimineață în munți; Blog de prost – Ora de română; Atitudini – Am găsit un miliard de euro!; Simion Cristian – Google rate cu românul!; Răzvan Rc – Dr. psihiatru Nicolae Marcu […]; Nea Costache – Despre sitetalk sau plecând de la scrierile lui Robert Kiyosaki; Dan Pătrașcu – Când și deontologii plagiază; Dispecer blogosferă – A fost odată-n România; Gabriela Hearth – Caricatură de Mihai Matei; Black Angel Costel – Sex machine; Elisa/ Grădina mea de vis – Perete colorat – Tot de la Elisa, aflăm că a fost aniversarea Ciupercutzei căreia îi dorim Mulți Ani Fericiți!!!!; World of Solitaire (Onu) – 7 ani de lângă mama; Anamaria Deleanu – „din tot ce dărui tot mai mult am încă și amândouă-s fără de hotare; Hobbitia land – Recunosc: am avut funcție de conducere în PSD; Natașa Uska – Citate importante; Noaptea Iguanei – Cum își permit? ( – Așa, bine, i-aș răspunde eu, că ne-a pus dracu să facem contract cu ei… Am și eu o asemenea bâzdâganie cu Romtelecom-ul. Abia aștept termenul de încheiere a contractului să scap de ei. Niște nenorociți.); Ioan Sorin Usca /Teologie – Comentarii la Facerea – 8; Orfiv – Georg von der Vring (1889 – 1968); Dumitru Agachi – Secvențe din Bruxelles 9 – fără țintă, doar privind; Mirela Pete – Shakespeare; Iulian Sîrbu – Despre importanța cuvântului scris; Andi Bob – Dimineți într-un tablou de Cehov; Theodora0303 – Nu vrem români!; Ana Vero – Frumusețe și parfum; Cristian Lisandru – La capăt de linie, speranța -9; Plano10 – Țara arde și boc-ciii câștigă alegeri…. […]

Lasă un comentariu