Consiliul presedintilor….


Ce sa fie acest organ de conducere colectiva?

Este un fel de hat pe care Congresul PSD, din aceasta saptamana, vrea sa-l puna  pe „carlanul naravas”, Ponta , care este in stare, in graba prea mare, sa rastoarne caruta, ca pe o masina de curse,  inainte de linia de sosire la Cotroceni.

Conform noului Statut, Consiliul preşedinţilor ar fi format din cinci persoane, foşti preşedinţi ai partidului şi preşedinţi ai Consiliului Naţional: Ion Iliescu, Adrian Năstase, Mircea Geoană, Alexandru Athanasiu şi Dan Mircea Popescu.

De pe Blogul lui PONTA

6 răspunsuri to “Consiliul presedintilor….”

 1. antiignorantu Says:

  – la rtv Diaconescu de la OTV , cica din informatii ale unor servicii secrete straine , in Elvetia au fost depusi in banci de catre romani cam 100 miliarde euro … majoritatea ar fi cei care au invartit Romania pe degete timp de 20 de ani !

 2. Deputatii PSD, PC si PNL cer demisia presedintelui Camerei Deputatilor Roberta Anastase, in urma scandalului legat de votarea Legii Pensiilor. « Hai ca se poate! Says:

  […] Basarica, Dispecer Blogosfera, Elisa, Gebelezis, HAI CA SE POATE!, Vania, Ioan Sorin Usca, Marcus, Plano 10, Natasa, Orfiv, Supravietuitor, Transildania, World of Solitaire, Starea Natiunii, Ziarul lui […]

 3. incertitudini Says:

  ”Mijlocașul ”este cam nehotărât.

 4. plano10 Says:

  Da, Geoana cu gestul care-l caracterizeaza pe oricare „”imprastiat””…

 5. Ministrul de Finante este evacuat din minster cu ajutorul jandarmilor – Este asta inceputul sfarsitului? « Hai ca se poate! Says:

  […] Basarica, Dispecer Blogosfera, Elisa, Gebelezis, HAI CA SE POATE!, Vania, Ioan Sorin Usca, Marcus, Plano 10, Natasa, Orfiv, Supravietuitor, Transildania, World of Solitaire, Starea Natiunii, Ziarul lui […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: