Rafael Correa si-a pus masca antiBase !


Iata de ce nu s-a mai discutat in CSAT incercarea de” lovitura de stat””a politistilor romani. Erau in plina desfasurare evenimentele din Ecuador prin care politistii, nemultumiti de taierea unor drepturi, au ocupat cladirea Congresului, l-au fugarit pe presedintele Correa cu Baselacrimogene si l-au tinut sechestrat 12 ore in spitalul in care, tocmai, se refugiase pentru a scapa de furia politistilor.

Ecuador:  Bă se scufundă țara, bă!

Politistii ecuadorieni s-or fi inspirat de la cei romani?

Organele de politie si siguranta s-au temut sa vorbeasca, ieri, de funie in casa presedintelui. Exemplul era molipsitor.

Si cand te gandesti ca, in Ecuador, Correa Rafael este ales a doua oara si se bucura de increderea a peste 50% dintre alegatori.

Cum sa nu te temi de Rafale cand  abia te mai bucuri de increderea  a  10 % dintre romani si cand mai contezi doar pe sprijinul Jandarmeriei!

3 răspunsuri to “Rafael Correa si-a pus masca antiBase !”

  1. plano10 Says:

  2. rnigvrqgl Says:

    rXHwZV fienzvpfxpzz, [url=http://cwwqcgjdwtjb.com/]cwwqcgjdwtjb[/url], [link=http://hwspfhvhhgoe.com/]hwspfhvhhgoe http://tyoygznjywdz.com/

  3. oxhrgsykbo Says:

    4F2fTJ kizikteznsqv, [url=http://rgmmszzkmzzr.com/]rgmmszzkmzzr[/url], [link=http://dukkpduwykpj.com/]dukkpduwykp http://switavdevlrl.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: