Serviciile secrete si Parchetul General au favorizat un candidat la PRESEDINTIE cu date din dosarele de urmarire penala


Serviciile si Ministerul Public - punct de sprijin pt Basescu

Retinerea si arestarea preventiva ale lui SOV, dar mai ales documentele din dosar strecurate in media, pe surse, inainte de inceperea sedintei Completului de judecata, cel  care trebuia sa se pronunte asupra acelor probe si asupra solicitarii de arestare preventiva a lui SOV, au produs o nesperata proba ca Serviciile si Ministerul Public au favorizat unul dintre candidatii la Presedinte, respectiv pe fostul si actualul presedinte Traian Basescu.

SOV a stat linistit, acoperit si de regimul Basescu, pana in ziua cand, in campania electorala, realizatorul de emisiuni Dumitrescu l-a pus in dificultate pe candidatul Basescu, rulandu-i pe ecrane, in direct pe Realitatea TV, filmuletul cu lovirea unui copil care, in candoarea sa, facuse greseala sa strige ceva magulitor pentru Iliescu, tocmai la un miting electoral al decedatei ALIANTA DA, in care jupanu` era Traienica!

Chiar a doua zi dupa lasarea „regelui portocaliu”  in fundu` gol, nu mai tarziu, Parchetul General dispune inceperea urmaririi penale impotriva mogulului de la Realitatea Tv pentru zadarnicirea arestarii infractorului Popa Nicolae (FNI) aflat de multi ani prin exoticul Extrem-Orient.

Nu ar fi fost nimic deosebit daca rezultatele interceptarilor telefonice si ale altor activitati de cercetare n-ar fi ajuns pe masa candidatului Traian Basescu care nu s-a sfiit sa le foloseasca in dezbaterea finala televizata, cu contracandidatul Geoana, inclinand intentiile de vot in favoarea sa.

Rechizitoriul prezentat in instanta de Parchetul General si stenogramele  interceptarilor telefonice indica sursa informatiilor pe care Traian Basescu le-a vanturat impotriva lui SOV in alte interventii publice pe durata anului 2010.

Institutiile statului implicate in infaptuirea actului de justitie se fac vinovate de incalcarea grava a statutului lor apolitic, subordonandu-se politic intereselor personale ale presedintelui.

Asteptam interventia de urgenta a Parlamentului si a Consiliului Superior al Magistraturii pentru restabilirea ordinii constitutionale in Ministerul Public si Serviciile Secrete.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: