Va mai reusi o data SOV sa salveze prabusirea lui Base?


Base o sa fie in locul meu.

Personajul Sorin Ovidiu Vantu, prin imperiul mediatic pe care il stapaneste, a contribuit, in mare masura, la aducere la putere a unui inculpat pentru fapte de coruptie.

Chiar si dupa caderea mogulilor in dizgratia presedintelui, Vantu a continuat sa faca jocurile lui Basescu, in speranta ca va beneficia de ajutorul acestuia in musamalizea numeroaselor scandaluri financiare in care era implicat. Ultima proptea pe care i-a pus-o lui Basescu s-a numit invitarea,  in preziua dezbaterilor televizate pentru prezidentiale,  a naivului Geoana, pentru relaxare, la domiciliul sau, sub controlul fotoreporterilor din trust… pe post de paparatzi. A furnizat lui  Base suficiente argumente pentru a-l tavali pe Geoana in fata alegatorului roman telenovistic.

Scaderea de popularitate in care se afunda in prezent Basescu nu-l scuteste pe SOV sa mai dea o reprezentatie intru salvarea imaginii sifonate a presedintelui, de data aceasta cu pretul libertatii sale.

Arestarea lui SOV va mai badijona ranile electoratului portocaliu… incat acesta sa se mai tarasca inca o data spre urnele PDL-iste? Nu cred!

4 răspunsuri to “Va mai reusi o data SOV sa salveze prabusirea lui Base?”

  1. ELENA Says:

    Nu prea imi imaginez cum trebuie tratate „ranile electoratului portocaliu”, al carui numar este in continua scadere pentru ca si cei mai optimisti dintre ei si-au dat seama ACUM de ceea ce au facut ATUNCI. Cat despre seara cu pricina (a confruntarii dintre Geoana si Basescu), trebuie sa recunosc ca a fost una din cele mai groaznice: am stiut atunci, fara niciun fel de rezerva, cine va fi viitorul presedinte al Romaniei. Nu l-am agreat pe Geoana deoarece toate sentimentele mele bune ii erau destinate lui Antonescu. O, nu, nu e perfect Crin, dar cred ca era mai indicat decat oricare dintre ceilalti 2.

  2. micutzul Says:

    Fratilor, daca SOV este atat de tare incat sa faca sau sa faka presedinti, inseamna ca este atat de tare incat sa/i dea si jos. Baselu sau are asi multi in maneca , sau timona i/a luat/o razna. De ieri am pus pariu cu prietenii ca tipul o pateste ca un fost american. E vreo casa de pariuri care sa tina….
    @ ELENA
    Fata draga, nu fi trista…Mai eu am analizat datele de dinainte de alegeri si ai dreptate…Antonescu era cel mai bun.Acum cu datele pe care le am pot sa spun clar un singur lucru. Pentru mine in Romania cel mai bun presedinte ar fi EU. EU PRESEDINTE EU PRESEDINTE EU PRESEDINTE EU PRESEDINTE. Mai sa nu crezi ca am luat/o razna. Ma refeream la Uniunea Europeana….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: