PDL va mai castiga alegeri daca niciun fraudator nu va fi trimis in instanta


A trecut aproape un an de la alegerile prezidentiale si Biroul Electoral Central sau Autoritatea Electorala Permanenta n-au inaintat niciun  dosar  organelor de cercetare penala, dintre miile sau zecile de mii de cazuri de fraudare evidenta a alegerilor la sectiile de vot din strainatate sau la sectiile  speciale din tara.

Metoda de fraudare este inscrierea pe liste a unor persoane care nu s-au prezentat la vot, semnarea lor in fals si introducerea voturilor in urne.

OPOPZITIA s-a marginit sa conteste alegerile fara a avea timpul necesar sa stranga toate probele.

Care sunt probele care demonstreaza frauda?

1.Cererile scrise de la sectiile speciale din tara si strainatate, conform Legii  electorale,  trebuiau completetate  si   semnate de  cei care au votat in acele  conditii. Nu sunt scrise de votantii fictivi si nici semnate de acestia cererile  care depasesc 1000 de votanti pe sectia de votare.

2. Listele speciale de la Sectiile speciale din tara si strainatate care cuprind  date fictive despre presupusii votanti.  Daca sunt  reale datele de identificare, semnaturile nu corespund cu cele de pe cererea  de la punctul 1 si nici cu semnatura reala a presupusului votant.

Tehnica fraudarii a fost bine aplicata mai ales de catre ambasadorul de la Paris, rasplatit cu functia de ministru de Externe, si de catre parlamentarul  PDL cu iz de branza.

Iese tot mai mult in evidenta ca si infractori din lumea interlopa au pus umarul la fraudarea alegerilor. Vezi cazul de la Targoviste.

Sa ne mai miram ca,  in conditiile in care PDL a ajuns sub 20%, castiga pe rupte alegeri locale sau parlamentare partiale!

Au si tupeul sa se laude.

Ce face OPOZITIA in Parlament daca nu cheama la ordine AUTORITATEA  ELECTORALA PERMANENTA, organul platit de noi… tocmai pentru a preveni si cerceta cazurile de fraudare a oricaror alegeri?

Sa emasculeze organu`care doarme.

Un răspuns to “PDL va mai castiga alegeri daca niciun fraudator nu va fi trimis in instanta”

  1. PSD o reclama pe Roberta Anastase la Parchet si la Bruxelles « Hai ca se poate! Says:

    […] “In momentul in care impiedici Opozitia sa depuna o motiune de cenzura, in Romania se poate vorbi des…. Tonul meu foarte grav este generat de o situatie extrem de grava. Pana acum, in ultimii 20 de ani, nu s-a intrecut aceasta limita, speram ca semnalul nostru de alarma sa fie receptionat” […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: