Cu ochii pe parlamentari… ca pe butelie!


Nori negri deasupra Parlamentului

Guvernul Boc de Base are tupeul sa-si asume raspunderea pe 2 proiecte de lege prin care reduce salariile bugetarilor cu 25% si pensiile cu 15%, iar pensiile de serviciu ale militarilor(vechi de cand exista armata) si ale magistratilor sunt desfiintate.

Opozitia isi face datoria si depune motiune de cenzura. Prea multe nu poate face din cauza prostilor care l-au votat pe Basescu sau au stat ca niste nesimtiti acasa.

Basescu si-a asigurat majoritatea in parlament cu sprijinul celor ude mereu si cu tradatorii care s-au inrolat in armata generalilor Oprea si Iordanescu.

In zilele care urmeaza pana la votarea motiunii de cenzura… parlamentarii portocalii, udemeristi, independenti si cei ai minoritatilor trebuie facuti sa inteleaga ce inseamna presiunea electoratului. Sa nu mai aiba curajul sa calce in birourile parlamentare din colegiile lor din teritoriu daca indraznesc sa nu voteze motiunea de cenzura.

Interesanta initiativa sindicalistilor de a inconjura cladirea Parlamentului in ziua in care se voteaza Motiunea de Cenzura.

Interesante si  initiativele lui Ponta de a colabora cu manifestantii in timpul votarii motiunii si dupa,   pentru discreditarea in fata publicului a celor care au votat masurile de austeritate.

Nu-i asa ca parlamentarii au fost alesi uninominal si reprezinta vointa alegatorilor din colegiile lor?

Daca n-am facut-o pana acum, sa purcedem, in spirit civic, la identificarea sediilor birourilor parlamentare din colegii.

UPDATE 08 06 2010

Ma bucur ca A3 si Realitatea au facut in ultimele zile o campanie de a constientiza electoratul ca sta in puterea lui sa influenteze votul parlamentarului prin vizite la sediile senatorilor si deputatilor din colegiile teritoriale.

Doar parlamentarii care nu locuiesc in colegiul in care au fost alesi nu se vor teme de reactia ulterioara a electoratului din colegiu.

Sa vedem cati portocalii, udemeristi, independenti si minoritari risca sa fie „reeducati” de cei care i-au ales nominal.

Un răspuns to “Cu ochii pe parlamentari… ca pe butelie!”

  1. A fost o minciună prin omisiune si Am fi putut să mintim inca sase luni « Hai ca se poate! Says:

    […] Nu ma intereseaza deloc FELUL in care am fost mintita. […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: