Parlamentarii la raport in colegiile uninominale. Sa ne cunoastem alesii pe timp de criza!


Camera Deputatilor  Camera Deputatilor

Cunoasteti  senatorul sau deputatul din colegiul vostru? Vizitati-l la biroul teritorial din COLEGIU!

Masurile de austeritate luate de Basescu si de guvernul sau de impotenti nu vor putea fi puse in aplicare decat cu sprijinul parlamentarilor. Sau…. si de vor fi aplicate prin Ordonante ale Guvernului.. vor avea un impact temporar, daca vor  fi respinse prin Lege de catre Parlament.

Parlamentul este institutia democrata care se poate opune abuzurilor Guvernului Basescu-Boc!

Electoratul trebuie sa incerce sa-i responsabilizeze uninominal pe parlamentarii senatori si deputati, asa cum au fost alesi!

Multi dintre parlamentari  se bat cu caramida in piept ca sunt atat de uninominali ca nu mai dau socoteala partidelor care i-a nominalizat in colegii. Unii   si-au tradat politic electoratul din colegii si au plecat la alte partide, fara sa le pese de cei care i-au ales.

In perioada urmatoare se impune o radicalizare a electoratului din colegii, in sensul de a-i determina pe deputati si senatori, indiferent de partidul din care fac parte, fara sa conteze ca sunt la Putere sau in Opozitie, sa participe la adunari cetatenesti in care sa dea socoteala asupra modului cum intentioneaza sa voteze legile lui Basescu.

Veti spune ca in Constitutie scrie ca parlamentarului nu i se poate impune un mandat imperativ. Totusi, trebuie sa inteleaga si ei ca sunt reprezentantii cetatenilor din colegiul care i-a trimis in Parlament si nu pot lua decizii fara sa se consulte cu cei care i-au ales.

Parlamentarii care voteaza pentru diminuarea pensiilor cu 15% si a salariilor bugetarilor cu 25% vor fi considerati dezlegati de legamantul constitutional de a reprezenta colegiile respective in Parlament.  Partidul care  cere parlamentarilor sai sa voteze aceste masuri de sacrificiu va fi considerat indezirabil in viitor in colegiul deputatului sau senatorului care a votat pentru masurile lui Basescu.

Guvernul Boc are o alternativa onorabila: D E M I S I A

3 răspunsuri to “Parlamentarii la raport in colegiile uninominale. Sa ne cunoastem alesii pe timp de criza!”

 1. Sibilla Says:

  Cum văd mufa Băsescului pe sticlă, altceva decât : PIEI SATAN !… nu vreau rosti, trăsnească-l de alcoolic şi trădător de neam şi ţară !!!

  Una bucată canalie, Sorinache Frunzăverde, voievodul aidoma securistului de la Anvers, Băsescu, CARE NU E PREŞEDINTELE ROMÂNILOR ci, un cioflingar, CAPO DI TUTTI CAPI, trăsnescă-l, vandalizează şi calcă-n picioare tot ce are chef…
  PD-L, partid la putere, face legea, o lege a bunului plac. Legea vine vorba, că-n România sub stăpânirea Băsescului NU MAI EXISTĂ LEGE! Există însă Naşi, Capi. Capo di tutii Capi, desigur, Tr Băsescu. Urmează Capi din judeţe, pardon, feude, voievodate…
  Ete-l şi pe Sorinache Frunzăverde, zis “Ayatollahul”, voievod de Caraş-Severino, chitit să vandalizeze tot ce-a mai rămas întreg din judeţ….
  TzuicăMan, Frunzăverde, NU se teme nici de Dictatorul Băsescu, iar aşa zisele instituţii ale Statului, fac sluş la uşa * Împărăţiei * mnealui, doar e pretenar cu buldogul… :
  Fostul Ministru al Mediului şi Turismului, Frunzăverde, colaborează, impune, dispune şi-are largul concurs al primarilor PD-L la … di tăti. Doar e * Împărat * ce naiba! Ce contează că a reuşit * performanţa * de-a aduce Caraş-Severinul între primele 5 judeţe din România LA SĂRĂCIE ! Afacerile să meargă… cele personale.
  http://sfinx777.wordpress.com/2010/05/26/ayatollahul-frunzaverde-e-chitit-sa-vandalizeze-caras-severinul/

 2. Articolul 53 din Constitutie sau intoarcerea spre dictatura « Hai ca se poate! Says:

  […] MARIUS MINA, Matilda, Mircea, Mirela, Natasa, Nea Costache, Nedumeritul, Octavian, OCTAA, Orfiv, Plano 10, RaSpo, Razvan, Rusu Gigi, Sfantu’Simion, Societate, Starea Natiunii, Supravietuitor, Teo, […]

 3. Sibilla Says:

  Ce demisie, DEMIŞI, rezbel ! Altfel… vai steaua noastră….

  * Plătim o căruţă de bani unor instituţii, cum este Garda de Mediu. Avem şi legi care, teoretic, protejează natura. Practic dăm banii degeaba şi legile nu se aplică atunci când cel care le încalcă este un dulău. Sau căţelul de la Salvamont, care se plimbă prin Reşiţa cu girofar şi sirene. Dacă şeful lui face ce vrea în codrii judeţului, de ce nu ar face şi el ce vrea pe şoselele municipiului ?

  S-a ajuns aici pentru că tremură izmenele de frică pe poliţişti, inspectori de mediu, sau comisari, când se supără „şefu’ ăl mare”. Unii ar vrea să tremure şi ziariştii. Mai ales căţeii care i-au ameninţat pe colegii mei din Reşiţa, atunci când Adevărul de Seară a scris despre ilegalitatea de pe Semenic.

  Am o veste proastă pentru ei. Vom scrie în continuare! Până se trezeşte din somn cineva „de la centru” şi îi pune la treabă pe pechinezii de la Garda de Mediu. *
  Sursa : Adevărul

  Atât că, Ayatolahului, poreclitului pe bună dreptate ŞI TzuicăMan, Frunzăverde Voievod de Caraş-Severino, i se fix…. fâlfâie de : centru, Cotroceni, Victoria, Garda de Mediu, instituţii ale…. nah că era să zic Statului şi mă repetam, zisăi o dată Băsescu…

  Dar, pt că Duduia Nutzi citeşte ANUME bloguri, îi las acilea prin bunăvoinţa gazdei, una bucată răvaş :
  Tanti Udrea, despre Frunză, nu ne explici la * Naşu * ? “Baronul” Funzăverde a refuzat să explice situaţia, trântind telefonul. De două ori.

  http://sfinx777.wordpress.com/2010/05/28/tanti-udrea-despre-frunza-nu-ne-explici-la-nasu-baronul-funzaverde-a-refuzat-sa-explice-situatia-trantind-telefonul-de-doua-ori/

  Sibilla

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


<span>%d</span> blogeri au apreciat: