Cazarma generalilor recruteaza racani!


             VIDEO Cu Boc la coasă

 Spuneam  prin luna martie ca Traian Basescu isi pregateste partidul de rezerva care sa inlocuiasca PDL la guvernare, dupa ce acesta va face toate treburile murdare ale guvernarii nascute fraudulos dupa alegerile prezidentiale! Semnele distantarii lui Basescu de PDL erau transmise de trioul Preda, Voinescu, Macovei. Ideologii par a fi Lazaroiu si Avramescu!

S-ar parea ca momentul hotarator al schismei va fi promulgarea Legii unitare a pensiilor cand Basescu ii va lua  apararea generalului Oprea in comedia pe care acesta o joaca pe tema pensiilor speciale, nu cred ca se mai  indoieste cineva, cu voie de la Comandantul Suprem. Coincidenta sau nu, evenimentul se va suprapune cu tumultoasa Conferinta Nationala a PDL … din care nu prea se stie cum se iese.

Daca pana acum atentia era indreptata pe hemoragia de parlamentari de la PSD si PNL catre Independenti, dupa  Conferinta   PDL cati nemultumiti vor lua calea noului partid prezidential?

Si uite asa Basescu va lua sub protectie un partid nou si neprihanit. UNPR este acum un partid de lideri  fosti  militari  caruia ii cam lipsesc soldatii (membri de rand). Spre el vor migra nu numai parlamentari ci si  multi activisti si simpatizanti portocalii.

Avem toate premizele, pe fondul adancirii crizei ca, spre sfarsitul anului,  tara sa fie condusa de un guvern militaro-portocaliu. Cu ministri militari trecuti in rezerva. Sa nu zica nimeni  ca  avem o dictatura militara.

Mai Intai de toate, maine se va lansa UNPR- partidul generalilor Oprea, Ontanu, Iordanescu ai al altora sub acoperire!

UPDATE,30 mai 2010

Au inceput dezertarile din PDL! Si nici nu s-a tinut Congresul PDL.

 

9 răspunsuri to “Cazarma generalilor recruteaza racani!”

 1. plano10 Says:

  Vadim zice prin Tricolorul ca deja B l-a parat la B pe B. Zice ca are milioane de euroi prin conturile de afara.

 2. MOZILA** Says:

  daca este asa,se naste un partid neparlamentar,se forteaza votul popular.nu are nici-o legitimit. pana nu va fi validat de alegeri.la alegeri poate sa ia1%daca prostimea s-a trezit……daca?

 3. ALM Says:

  Ar fi culmea sa migreze si pedelachei la UNPR. Dupa ce au sfaramat un munte de caramizi pe piept ca sunt de dreapta, sa treaca la o facatura de „stanga”. Ce „clasa politica”!!! Spuma ciolanarilor!

  Oricum lista „racanilor”, in numarul cerut de lege, a fost completata vartos cu „volintiri” pedelachei. Ce conteaza ca sunt membrii in doua partide? Cine verifica?

  Probabil ca Bashica o sa faca un joc de glezne cu pensiile militare, dar o sa inghita galusca cum a facut cu salariile profesorilor. O sa mai dea cu ceva petarde de fum si o sa ratifice legea pe sest.

 4. Plano10 Says:

  @Mozila
  Acest partid a fost legitimat de Basescu inainte de a se inregistra la Tribunal. Nu a fost invitat la Cotroceni pentru consultari?
  Daca din 2004 avem guverne care nu reprezinta o majoritate parlamentara rezultata din alegeri ci o majoritate stabilita dupa bunul plac al lui Basescu, de ce n-am avea si un guvern al unui partid neparlamentar in sens constitutional?
  @ALM
  Gandeste-te ca eliminarea pensiilor speciale da bine la electorat. Cand a ratat Basescu o astfel de situatie?

 5. Sibilla Says:

  Circulă pe net, forumuri… ( la comentarii ) :

  * Vladimir Tismaneanu este adus din AMERICA de la UNIVERSITATE AMERICANA in UNGARIA in 1989 pentru a participa la pregatirea militara a refugiatilor romani impreuna cu generali NATO si GRU -sovietic sa atace militar terorist Romania.

  Acest Vladimir Tismaneanu impreuna cu viitori membri ai comisiilor prezidentiale BASESCU au semnat o DECLARATIE IN 16 IUNIE 1989 LA BUDAPESTA, UNGARIA PENTRU ATACAREA MILITARA TERORISTA A ROMANIEI si pentru AUTONOMIE MAGHIARA IN ROMANIA ( atentie, atentie este pe NET la: http://www.europalibera.org/content/art … 55023.html si la : http://analize-si-fapte.com/2008/03/03/ … ismaneanu/) si aveti ocazia sa vedeti semnatarii decalaratiei

  In ianuarie 1990 si au infiintat GRUPUL PENTRU DIALOG SOCIAL si acum priviti cine sunt membri GDS si al comisiilor prezidentiale BASESCU care vor PROSTITUTIE, DROGURI SI CIP in KURUL ROMANILOR.

  Au provocat SI REVOLTA DE LA TARGU MURES 15 IUNIE 1990 pentru AUTONOMIE MAGHIARA.

  Semnatarii PROCLAMATIEI DE LA TIMISOARA 11 martie 1990 http://www.asymetria.org/modules.php?na … cle&sid=67 in care doreau implementarea privatizari, restructurari si diponibilizari si cu care au scos ROMANIA LA VANZareE si au distrus industria si economia Romaniei si cu care lupta pentru exterminarea romanilor.

  Semnatarii APEL PENTRU CONDAMNAREA CRIMELOR COMUNISTE IN ROMANIA http://www.revista22.ro/apel-pentru-con … -3326.html

  revista 22 organ al actionarilor de la FMI in Romania si finanteaza GDS si EUROPA LIBERA si ei fac emisiune la TVR si cer DONATII care fac parte din planul de prosteala si saracire al romanilor.

  Membri in Comisia Prezidentială pentru Analiza Dictaturii Comuniste din Romania http://ro.wikipedia.org/wiki/Comisia_Preziden%C5%A3ial%C4%83_pentru_Analiza_Dictaturii_Comuniste_din_Rom%C3%A2nia#Membrii_Comisiei.
  care fabrica date si acte sa condamne ROMANIA si poporul roman pentru CRIMELE EVREILOR impotriva romanilor in perioada 1944-1964, la care a participat si parinti lui VLADIMIR TISMANEANU, respectiv LEONTE TISMANEANU

  1-5 decembrie 2009 actiuni si demonstratii de forta in Romania si PIATA universitatii pentru sustinerea lui BASESCU in frunte cu MONICA MACOVEI SI VLADIMIR TISMANEANU care erau la NASU TV.

  Comisiile prezidentiale sunt fabricate neconstitutional si consuma mai multi banii decat tot parlamentul romaniei si mai mult folosesc SRI, STS, CSAT si inregistreaza convorbiri telefonice si pe baza lor fabrica dosare penale, dar fiind fabricate de SRI nu au voie sa le vada decat judecatori cu atestat special si nu judecatorul de caz si nici imvinuitul si avocatul sau si daca este o persoana politica informatiile sunt prezentate mass mediei pentru denigrarea lor si cu ajutorul CSM si a membrilor GDS -EUROPA care fac parte din CSM emit avize de arestare.

  Si acum Basescu un infractor care si-a facut comisii pentru a distruge dosarele lui penale si pentru a distruge date si documente, face legi in 10 zile.

  Sursa, ca mic ex… :
  http://www.ziare.com/sebastian-vladescu/ministru-finante/vladescu-nu-luam-in-calcul-majorarea-tva-1012659

 6. Sibilla Says:

  Cu regret o spun, dar direct, fără ocolişuri: prea mulţi sunt şi-n ograda PSD-ului care mimează social-democraţia, grija faţă de cei mulţi… Cum să înainteze căruţa când unii-s * hăi * şi alţii * cea *, cum să ne implicăm dacă, de-avem dorinţa, îndrăzneala de-a pune umărul, de-a ne alătura luptei, suntem trataţi ca intruşi, neaveniţi, în plus în peisaj, etc… culmea, nu de către putere ci, de către * ai noştri *…

  * Dupa 1989 nu a invins poporul roman, asa cum ar fi meritat, ci grupurile de interese care viseaza o Europa fara Romania. *
  Niciunul din partide NU reuşeşte să mai convingă să mai adune românii… pentru că-n toate ogrăzile s-au aciuiat impostori care la o adică îşi unesc forţele,dau mână cu mână, aceleaşi ticăloşii unindu-i şi nicidecum în interesul poporului român.
  Un exemplu : azi,1 MAI 2010, unii protestează, alţii o ţin în alaiuri ale primăverii, petreceri, iar la centru raportează cu totul altceva… da, dezamăgesc, mint, NU sunt solidari cu milioanele de amărâţi ci * fraţi * cu unii tartori ai actualei puteri… despre acei * alţii* care doar mimează social-democraţia, dar… în zilele următoare.. !! ( cu exemple concrete ) Aceasta ca să audă Victor Ponta cine-i sunt * luptătorii * şi ca să ştie de ce stăm pe margine, fiind consideraţi în plus, incomozi, intruşi, neaveniţi, etc. de către cei ce se intitulează social-democraţi dar sunt aidoma * fraţilor * de la putere… Mătura ar fi o soluţie! Cu încă gunoaie-n bătătură,grădină, NU putem vorbi despre răsaduri de trandafiri, şi-o spun cu regret dar, în cunoştinţă!!..
  E de înţeles întrebarea românului onest, amărât : noi, ai cui suntem.. ??
  Sunt lideri ai PSD din teritoriu care NU au renunţat la paranghelii, la miştouri, la impostură, la teatru. Sunt lideri de sindicat care mimează misiunea pe care-o au , trădători. Sunt cameleoni peste tot! Criza se adânceşte… Criza de moralitate !
  Securistul de la Anvers, Băsescu Tr. îşi face bine mersi de cap, batjocorindu-ne împreună cu Famiglia PD-L şi aceasta ŞI pentru că, parte a * opoziţiei * colaborează cu ei! În teritoriu, puterea şi * opoziţia * convieţuieşte paşnic, doar sunt parteneri de… afaceri ! Iar noi, cei mulţi, ne-am săturat de minciună şi impostură! Speranţă, încredere mai avem în câţiva oameni, politicieni, prea puţini însă… Majoritatea sunt însă NU politicieni ci * politicieni *, păcălici, trădători, fraţi de Loje, impostori, ticăloşi cu care noi, amărâţii NU avem nimic în comun, nimic !
  * Clasa politică * actuală e buba!!

  http://sfinx777.wordpress.com/2010/05/01/1mai-2010-un-protest-al-celor-multi/

  Ce să mai înţelegem, căci vedem concret zi de zi cine ne sunt * luptătorii *, * apărătorii *, de care PSD SE IMPUNE SĂ SE SCUTURE, altfel…

  Sibilla

  • plano10 Says:

   Buna @Sibilla
   Eu raman la parerea ca pe „popor” nu trebuie sa-l fortezi ca sa-i faci binele.
   Ce… Basescu a fortat pe cineva sa-l voteze… pe el sau pe PDL? Nu!
   Vreo doi ani… PSD ar trebui sa se abtina de a se mai lua la tranta cu Puerea pentru saracii care… si asa… voteaza tot cu Basescu si ai sai.

 7. LalEndollaLal Says:

  Just want to say what a great blog you got here!
  I’ve been around for quite a lot of time, but finally decided to show my appreciation of your work!

  Thumbs up, and keep it going!

  Cheers
  Christian, iwspo.net

 8. Ion Says:

  Militarii se impart in doua categorii: militari de linie si militari in linie. Sunt inclusi, evident, si generalii.
  Prima categorie are monumente pe care scrie: „Bucurosi am murit aparandu-ne tara!”. Tot in aceasta categorie sunt inclusi si cei pe care ii saluta cu adevarat respect multa lume pe strada, in parc, la adunari.
  Despre a doua categorie, numai de bine. Cei care mai sunt in viata, sunt salutati de catre unii militari din cauza unei obediente intrata in sange.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: