-Televiziuni second hand


 

De la un timp… nu prea mai obisnuiesc  sa raman cu telecomanda pe B1. Cam de cand si-a schimbat numele in  B(as)e  Tv. Asa ca, marti 13 aprilie, nu aveam de unde sa stiu ca luni se desfasurase  din nou un recital de nimicuri al preaiubitului prezident…al multor redactori, reporteri si corespondenti de teren al celor doua televiziuni de stiri,  cu toate ca  „oficial, le este bine” sa spuna ca sunt anti Basescu.   

De unde am aflat? Ati ghicit ! De la stirile Realitatea Tv si A3.  

 Nu au fost suficiente buletinele de stiri! Cat a fost ziulica de mare, realizatorii de emisiuni  s-au intrecut sa dezbata maretele idei prezentate  de Basescu la o sueta cu Nasul. Zicerile Basescului ar fi ramas in arhiva B1, dupa ce ar fi fost ascultate, in direct, doar de cateva mii de impatimiti ai B(as)e  Tv .

Realizatorii  de emisiuni  de la Realitatea si A3 au primit sarcina(oare de unde?) sa toace  toata ziua pe posturi  datul cu parerea al presedintelui, ca sa afle tot romanul viziunea  sa despre evenimentele  politice  si juridice la zi, pe care tot domnia sa le-a declansat,  prin infiltratii in mass media.

Daca Basescu boicoteaza aceste doua televiziuni, inca dinainte de alegeri, normal ar fi ca ele sa aiba o politica redactionala adecvata, pe masura atitudinii presedintelui fata de munca lor, si sa se margineasca sa transmita doar comunicatele oficiale ale Presedintiei,  nu alegatiile lui Basescu.

M-am convins ca ele sunt, de fapt, principala trompeta prin care Basescu si-a facut si inca isi face propaganda. 

Se complac in pozitia de televiziuni second hand, in timp ce B1 Tv este, in mintea  lui Basescu, mana intai.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: